Over mij

Marjon (1978) werkt sinds 2011 voor diverse opdrachtgevers als HR-adviseur. Hierbij adviseert ze veelal beleidsmatig op het gebied van arbeidsrechtelijke- en arbeidsvoorwaardelijke vraagstukken, dan wel verricht ze uitvoerende werkzaamheden. Ze vormt dus niet alleen het beleid, maar staat ook met haar voeten in de zogeheten klei.

Marjon werkt nauw samen met directie en management maar is ook betrokken bij de werknemer. Ze weegt de diverse belangen hierbij vakkundig tegen elkaar af. Marjon is betrokken, gedreven en heeft een hands-on mentaliteit en van mening dat ze altijd up to date moet zijn en blijven binnen haar vakgebied. Daarom volgt zij jaarlijks relevante opleidingen of trainingen, zoals Personeelsmanagement, Verandermanagement, Strategische Arbeidsvoorwaarden & Beloningsbeleid en Arbeidsrecht.

Naast haar werk is ze betrokken bij vrijwilligersactiviteiten. Ze is bestuurslid bij gymvereniging Energy Ommen, secretaris van de Ouderraad en helpt mee bij de hockeyclub van haar dochter. Marjon houdt van hardlopen, paardrijden, (actief) wandelen en tijdens de vakantie verliest ze zichzelf in een goed boek.

 

 

Contact

Paasman HR Management
Willem van de Veldestraat 10
7731 MZ  Ommen

  06 - 5242 1771
info@paasman-hrmanagement.nl

KvK Oost Nederland 51711516